Ervaringen

Debbie heeft een prachtige one-pager voor me gemaakt. Ze heeft de kleuren uit mijn logo perfect over weten te brengen in mijn website en er een mooi geheel van kunnen maken. Ik ben helemaal blij!! En ze is zeker een aanrader, als je op zoek bent naar een websitebouwer.

Soraya Wegner-Andreas

Virtual Assistant, AW Some VA

Ik was zelf al even bezig met mijn website, totdat ik mij realiseerde dat het mij niet zelf zou lukken om een compleet goede website te maken. Ook had ik geen tijd om mij hier verder in te verdiepen.

Van Debbie had ik vernomen dat zij de opleiding bij Natuurlijk Online heeft gedaan, waarbij zij heeft geleerd om onder andere een website met DIVI te bouwen. Aangezien ik ook al DIVI aan had geschaft, vond ik Debbie de ideale persoon om mijn website te maken.

Ik heb mijn teksten en foto’s aangeleverd en er werden binnen aanzienbare tijd mooie pagina’s gemaakt. Ook wilde ik graag een brochure op mijn website hebben om voor bezoekers te downloaden. Hier had ik ook weer weinig tijd voor, dus Debbie bleef mij eraan herinneren dat ik dit nog moest doen.

Toen de website af was, wilde ik graag nog een aantal dingen gewijzigd hebben en dit werd vlot gedaan. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat van mijn website en beveel Debbie van harte aan voor het maken van jouw website!

Joyce Niburg

Virtual Assistant, Niburg VA Support