rondje foto

Over mij

Volg je hart,

doe wat je het allerleukste vindt om te doen,

word de beste versie van jezelf!

vrouw

Wie is het gezicht achter  Deb Virtual Support?

Ik ben geboren en getogen in Hoogeveen. Hier woon ik met mijn partner en 4 kinderen.

Ik heb een hele reis afgelegd om te komen waar ik nu sta. Vroeger wist ik nooit wat ik later wilde doen. Ik ben toen op 17 jarige leeftijd gaan werken. Ik deed schoonmaak en productiewerk totdat ik moeder werd in 2008. In 2010 kwam mijn 2e zoon ter wereld.

In 2012 kreeg mijn leven een andere wending en ben ik de schoolbanken weer in gegaan. Ik deed de opleiding Helpende Zorg en Welzijn en daarna meteen de Verzorgende IG opleiding. Dit deed en doe ik nog steeds met veel plezier, alleen het verschil is dat ik dit nu als zzp’er uitvoer.

In 2017 is mijn 3e zoon ter wereld gekomen en in 2018 mijn 4e zoon.

Omdat ik een groot gezin heb en niet iedere keer van huis weg wilde en ik er meer voor mijn kinderen wilde zijn ben ik de VA opleiding gaan doen.

De eerste opleiding heb ik afgerond in 2020, maar nog wist ik niet welke werkzaamheden ik nou zo leuk vond om te doen. Ik was erg onzeker en had geen zelfvertrouwen. Totdat ik besloot dat er iets moest gebeuren en in contact kwam met een coach en ik een traject in ben gegaan.

Tijdens dat traject heb ik een enorme transformatie doorgemaakt. Zowel een persoonlijke transformatie als een zakelijke transformatie.

Die transformatie heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben.

Ik geloof erin dat als je je hart volgt en de dingen gaat doen die jou gelukkig maken dat je dan de beste versie van jezelf kunt worden.

Je wordt blijer, je krijgt meer energie en je ervaart een gevoel van geluk.

Dit is wat ik voel, dit is mijn WHY!!

Hier stap ik iedere ochtend vol energie mijn bed voor uit om technisch VA werk van andere ondernemers uit handen te nemen, zodat hun ook de stap kunnen zetten naar een blijer, gelukkiger en energieker leven!

Ik ben een rustige Virtual Assistant die niet snel in de stress schiet.

Verder ben ik behulpzaam, eerlijk, betrouwbaar, een doorzetter, empatisch, vastberaden, enthousiast, sociaal en open minded. Ik kan goed luisteren zonder dat ik met een oordeel klaar sta.

Deze factoren vind ik belangrijk voor een succesvolle samenwerking:

Wat ik belangrijk vind is dat wij als ondernemers bij elkaar passen, dat het goed voelt en dat er een klik is.

Ook vind ik openheid, eerlijkheid, wederzijds vertrouwen, plezier, waardering en  loyaliteit belangrijk.

Contactformulier

14 + 14 =